Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Julgardiner och stopp i avlopp

Sportlovet är slut så även min semester. Sköna dagar tillsammans med min dotter och syrrans äldsta flicka, shit hon blir 18 i år, ingen liten tös längre men hon är mosters flicka ändå❤️ Hon åkte tillbaka till Stockholm i söndags och min dotter åkte till sin pappa i tisdags. Några dagar har jag haft för mig själv, pluggat och tagit dagen som den kommit ~ inga måsten What so ever. Skrivit, läst och lyssnat på olika poddar.

Men ett litet måste som jag dragit på var jag tvungen att åtgärda idag, efter flera veckors stopp i handfatet i badrummet. Spelade ingen roll hur mycket jag kört med sugproppen så ville det inte ge sig. ( Det är väl i dessa stunder man ska ha en man eller?😉) skämt å sido.

Det var bara å kavla upp ärmarna och köra igång. Det satt rejält och pillrigt som tusan, jag fick offra Olivias tandborste (förlåt min älskade unge, du får en snyggare när du kommer hem🥰).

Äntligen så var proppen löst å allt kan gå tillbaka till det normala igen ~ händig kvinna reder sig själv😅

Julen varar väl till påska?

Det tyckte inte min systerdotter som undrade varför julgardinerna fortfarande satt uppe i min lilla stuga. Jag tycker det är mysigt, vill väl liksom dra ut på stämningen, men så idag åkte julgardinerna ner och den älskade julstjärnan. Pratar lite tyst om den gardinen som sitter i köket ~ fortfarande lite julinspirerat ~ jag älskar rött.

Böngryta deluxe är förberedd inför en lång arbetshelg framför mig.

Å pricken över i:et så har jag fått en ”tjuv” i stugan ~ Stella ÄLSKAR makrill och gärna på hårdmacka, speciellt dom som matte brett och lagt så fint på bordet till frukost.

Bäst är när matte hämtar kaffe, då ser hon inte att jag snabbt hugger till mig en macka.

Eftersom jag är söt som socker så får jag inge skäll.

Trevlig helg önskar jag och mina hundar Dig!

Ljus och värme

Carina

Annons

Författare: Carina Wallberg

Jag som skriver heter Carina och bloggar om livet; stress, utmattning, medberoende och allt som berör mitt inre och skapar ett intresse. Jag rasade julen 2016 i svår utmattning och där började min resa inåt på riktigt. Jag började vända upp och ner, ut och in på hela mitt väsen för att förstå varför jag hade rasat i utmattningen. Jag var helt övertygad om att mitt förtagande inom barnomsorgen inte var orsaken till raset, som många påstod. Jag började titta djupare inom mig ~ kunde svaren ligga i barndomen? Där psykisk och fysisk misshandel förekom och en missbrukande förälder, en uppväxt i dysfunktion. Hur viktigt är det att bearbeta det man gått igenom, eller kan man bara lägga locket på och springa vidare i livet? Frågar du mig så är jag helt övertygad om att all trauma behöver förlösas med någon typ av bearbetning. Vad som passar det måste varje individ känna sig för på egen hand. I mitt fall har jag tagit hjälp av KBT, MediYoga, självhjälpsgrupper, sorgbearbetning och goda vänner. Jag reser fortfarande i mitt inre och jag tror man reser så länge man lever. Jag delar min resa, mina tankar med dig, blandat med både sorg och glädje. Jag delar också med mig av livet tillsammans med mina tre fantastiska fyrbenta vänner, två av dem har jag adopterat från Rumänien där de levt ett hårt liv på kalla gator ~ trogna vänner för livet. Jag lever och bor i ett litet torp på skogen i Dalarna. Ensamstående mamma till en underbar dotter, på torpet finns förutom hundarna, tre katter, en kanin, två getter och ett gäng höns. Jag gillar närheten till naturen, det äkta och omtänksamma i människan. Om jag vill ha en förändring i livet så behöver jag själv vara den förändringen. Ljus & värme Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: