Håll dig borta


“Håll dig borta från folk som förminskar dina ambitioner. Små människor gör alltid det, men de stora människorna får dig att känna att du också kan bli stor.”
Mark Twain

Hur många gånger släcker folk en annan människas tindrande stjärnögon 🌟

Ett barn med sin oförstående spontanitet av livsglädje till livet i stundens sekunder.

Ett barn som utforskar, upptäcker nyfiket dess omvärld. Ett barn med drömmen om att bli både kung och prinsessa.

En dag försvinner lusten av att drömma man stoppas in i ett fack för vad som anses normalt och ack den som sticker ut.

Med lite tur möter denna människa någon som tror på den, tror på dennes drömmar hur galna de än må vara.

Någon som får personen att växa och utav växandet blomma ut för att bli just den enastående vackra magnifika blomma som just den är ämnad till att vara.

Våga tro, våga gå, våra sätta en gräns för vad som är okej.

Håll dig borta från människor som förminskar dig❤️

Detta är bara några av mina tankar som väcktes med den fina texten, väcktes det något i dig?

Dela gärna med dig, om du vill.

Önskar dig en fin lördag.

Med värme

Carina

Författare: Carina Wallberg

Jag som skriver heter Carina och bloggar om livet; stress, utmattning, medberoende och allt som berör mitt inre och skapar ett intresse. Jag rasade julen 2016 i svår utmattning och där började min resa inåt på riktigt. Jag började vända upp och ner, ut och in på hela mitt väsen för att förstå varför jag hade rasat i utmattningen. Jag var helt övertygad om att mitt förtagande inom barnomsorgen inte var orsaken till raset, som många påstod. Jag började titta djupare inom mig ~ kunde svaren ligga i barndomen? Där psykisk och fysisk misshandel förekom och en missbrukande förälder, en uppväxt i dysfunktion. Hur viktigt är det att bearbeta det man gått igenom, eller kan man bara lägga locket på och springa vidare i livet? Frågar du mig så är jag helt övertygad om att all trauma behöver förlösas med någon typ av bearbetning. Vad som passar det måste varje individ känna sig för på egen hand. I mitt fall har jag tagit hjälp av KBT, MediYoga, självhjälpsgrupper, sorgbearbetning och goda vänner. Jag reser fortfarande i mitt inre och jag tror man reser så länge man lever. Jag delar min resa, mina tankar med dig, blandat med både sorg och glädje. Jag delar också med mig av livet tillsammans med mina tre fantastiska fyrbenta vänner, två av dem har jag adopterat från Rumänien där de levt ett hårt liv på kalla gator ~ trogna vänner för livet. Jag lever och bor i ett litet torp på skogen i Dalarna. Ensamstående mamma till en underbar dotter, på torpet finns förutom hundarna, tre katter, en kanin, två getter och ett gäng höns. Jag gillar närheten till naturen, det äkta och omtänksamma i människan. Om jag vill ha en förändring i livet så behöver jag själv vara den förändringen. Ljus & värme Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: