Kom nu!

Dagen lider mot sin slut.

Jag började morgonen med en månskenspromenad med hundarna kl. 5.30 ~ det var så friskt och ljuvligt ute då. Riktigt kickade igång kroppen ordentligt!

Blev bjuden på lunch hos en av mina fina kunder på jobbet 💛 så tacksam för alla fina möten ~ dom ger så mycket insikter om livet.

Saknar mina fyrfotingar så jag kan spricka om dagarna när jag jobbar och glädjen är stor när jag kommer hem, kolla in Sonya på filmen nedan.

Alltså Sonya är verkligen vårt lilla yrväder ~ jag blir alldeles varm av kärlek till denna hund. Så otroligt sprallig, kärleksfull och sådär ovetande om hennes enorma utstrålning. Tänk att hon bott på gatorna i Rumänien ~ så himla svårt att ta in.

En sak är säker, det är mattes lilla vovve till 190%.

När jag jobbar är det inte mycket annat på schemat än att utfodra djuren, mig själv och ta en promenad med pälsklingarna.

Fullmånens storhet 20.23 idag🌕.

Visst är den vacker! Ingen pannlampa behövdes på kvällspromenaden!

Till hundarnas glädje kilar vi in till vår käre bonde på vägen hem, vi kallar honom för Göken! En snäll herre inne på åttionde året. Kikar så allt är ok💛

Lite mys hinns med innan sömnen tar vid.

Nisse & Selma

Tack för att du tagit dig tiden att läsa och så passar jag på att önskar dig en riktigt skön helg🌿

Med värme

Carina

Författare: Carina Wallberg

Jag som skriver heter Carina och bloggar om livet; stress, utmattning, medberoende och allt som berör mitt inre och skapar ett intresse. Jag rasade julen 2016 i svår utmattning och där började min resa inåt på riktigt. Jag började vända upp och ner, ut och in på hela mitt väsen för att förstå varför jag hade rasat i utmattningen. Jag var helt övertygad om att mitt förtagande inom barnomsorgen inte var orsaken till raset, som många påstod. Jag började titta djupare inom mig ~ kunde svaren ligga i barndomen? Där psykisk och fysisk misshandel förekom och en missbrukande förälder, en uppväxt i dysfunktion. Hur viktigt är det att bearbeta det man gått igenom, eller kan man bara lägga locket på och springa vidare i livet? Frågar du mig så är jag helt övertygad om att all trauma behöver förlösas med någon typ av bearbetning. Vad som passar det måste varje individ känna sig för på egen hand. I mitt fall har jag tagit hjälp av KBT, MediYoga, självhjälpsgrupper, sorgbearbetning och goda vänner. Jag reser fortfarande i mitt inre och jag tror man reser så länge man lever. Jag delar min resa, mina tankar med dig, blandat med både sorg och glädje. Jag delar också med mig av livet tillsammans med mina tre fantastiska fyrbenta vänner, två av dem har jag adopterat från Rumänien där de levt ett hårt liv på kalla gator ~ trogna vänner för livet. Jag lever och bor i ett litet torp på skogen i Dalarna. Ensamstående mamma till en underbar dotter, på torpet finns förutom hundarna, tre katter, en kanin, två getter och ett gäng höns. Jag gillar närheten till naturen, det äkta och omtänksamma i människan. Om jag vill ha en förändring i livet så behöver jag själv vara den förändringen. Ljus & värme Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: