Vilken kväll!

Familjekällan i Falun växer så det knakar! Just DITT anhörigstöd i Falun, en plats att växa som människa och få inspiration för det egna inre växande.

Vi är inne på det tredje året i rad och det är så roligt att se det enorma suget efter kunskap.

Kvällens föreläsning om anknytning och relationer drog en bra bit över 120 personer. 🌟

Det är inte lätt att våga ta hjälp i en ibland utsatt situation, men det är heller inte lätt att leva mitt i det.

Det krävs mod att göra en förändring och insikt i hur sin livssituation ser ut och kunskap om hur man kan gå till väga.

Genom att börja se sina egna mönster och sitt egna beteende hur man själv agerar och reagerar i vissa situationer kan man börja lägga livspusslet om en förändring.

Jobbet, ja för det är ju ett jobb att arbeta med sig själv, ibland jobbigt men det ingår liksom i paketet.

Men att stanna i det som är destruktiv kan ibland vara jobbigare, så frågan är vilken skål som väger tyngst?

När vi börjar prata om det vi går igenom så inser vi många gånger att vi är långt ifrån ensamma och bara det, att känna att man inte är ensam gör det lättare att börja vandra mot en förändring.

Verksamhetsutvecklare Marie Hillner på IOGT/NTO har gjort ett fantastiskt arbete och jobbat fram Familjekällan till vad den är idag och tro mig, detta är bara början.

Jag är så stolt och glad att få vara en del av detta❤️

Kram och god natt🌿🌟🌿

Carina

Författare: Carina Wallberg

Jag som skriver heter Carina och bloggar om livet; stress, utmattning, medberoende och allt som berör mitt inre och skapar ett intresse. Jag rasade julen 2016 i svår utmattning och där började min resa inåt på riktigt. Jag började vända upp och ner, ut och in på hela mitt väsen för att förstå varför jag hade rasat i utmattningen. Jag var helt övertygad om att mitt förtagande inom barnomsorgen inte var orsaken till raset, som många påstod. Jag började titta djupare inom mig ~ kunde svaren ligga i barndomen? Där psykisk och fysisk misshandel förekom och en missbrukande förälder, en uppväxt i dysfunktion. Hur viktigt är det att bearbeta det man gått igenom, eller kan man bara lägga locket på och springa vidare i livet? Frågar du mig så är jag helt övertygad om att all trauma behöver förlösas med någon typ av bearbetning. Vad som passar det måste varje individ känna sig för på egen hand. I mitt fall har jag tagit hjälp av KBT, MediYoga, självhjälpsgrupper, sorgbearbetning och goda vänner. Jag reser fortfarande i mitt inre och jag tror man reser så länge man lever. Jag delar min resa, mina tankar med dig, blandat med både sorg och glädje. Jag delar också med mig av livet tillsammans med mina tre fantastiska fyrbenta vänner, två av dem har jag adopterat från Rumänien där de levt ett hårt liv på kalla gator ~ trogna vänner för livet. Jag lever och bor i ett litet torp på skogen i Dalarna. Ensamstående mamma till en underbar dotter, på torpet finns förutom hundarna, tre katter, en kanin, två getter och ett gäng höns. Jag gillar närheten till naturen, det äkta och omtänksamma i människan. Om jag vill ha en förändring i livet så behöver jag själv vara den förändringen. Ljus & värme Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: